063 00 11 22

063 11 22 33

info@hgss.ba

Za hitne slučajeve, pozovite 124 i tražite HGSS

Izvješće HGSS-a za 06.02.2012.

Objavio: hgss | 6.02.2012.

Nakon predavanja smjene jučer u 20h 5.2.,  tijekom noći do ponovnog preuzimanja smjene u 11:30 6.2. prema zapisanoj evidenciji odrađeno je 19 akcija.
Od tih 19 aktivnosti bila su 4 transporta trudnica; 2 za dijalizu te ostale aktivnosti koje su bile žurne. alt
Od 12h do 21h odrađena je 23 akcija, od toga 3 trudnice i 4 vezano za dijalizu; a ostale aktivnosti su bile iz raznih drugih razloga detaljno prikazano u radnom listu „aktivnosti“
Tijekom dana teško je točno pobrojati koliko je vozila bilo stalno u akciji; procjena je 11 (Oliver D.; Goran V.; Dragan P.; Dajana D.; Albin O.; Igor M.; Leo Č.;  Damir V.; Zdenko M.; Krešo B.; Dragan D.)
Uz to broj aktivnih sudionika teško je evidentirati budući da je bilo veoma prometno i da je dosta ekipe bilo u pripravi; od toga 5 volontera je dežuralo u Hitnoj cijeli dan.
Jednu akciju su preuzeli samostalno volonteri pod našom koordinacijom na Bijelom Brijegu,tj. omogućili prilaz njegovateljici kući.alt
Uz to transport lijekova na Kruševo odrađen je samo pod našom koordinacijom.
Od akcija van samog grada istaknuli bismo akciju volontera koji su otišli na Bunu po dijete i dovezli ga na dispanzer prije nego što je nastupila mećava.
Transport lijekova i osoba u Ljuti Dolac.alt
Transport lijekova i preuzimanje osobe za transport na dijalizu iz Raštana.
Za sutra su planirani transporti na dijalizu; te povratak trudnice i djeteta doma sa Brankovca; a usput će se povesti prijavljeni doktori na posao.alt
Danas smo dobili neslužbenu informaciju iz HT Eroneta da su nam uvažili usmeni apel i darovat će nam 500L goriva. Tijekom sutrašnjeg dana bismo trebali dobiti i službenu odluku uprave Društva.

alt