063 00 11 22

063 11 22 33

info@hgss.ba

Za hitne slučajeve, pozovite 124 i tražite HGSS

FOTO: HGSS Mostar sudjelovao u humanitarnoj akciji “Samo ozdravi mi ti … “

Objavio: hgss | 21.06.2013.

U četvrtak 20. lipnja 2013., članovi HGSS-a Mostar sudjelovali su u humanitarnoj akciji ''Samo ozdravi mi ti ... za Ivanu'' koju je organiziralo Kulturno sportsko društvo Ortiješ, a čiji je cilj prikupljanje novca za liječenje petnaestogodišnje Ivane Vrebac.

Organiziran je zabavni program na kojem su nastupili Josip Bilać, grupa Galeb, grupa Modra rijeka, KUD Napredak i ostali te malonogometni turnir na kome je sudjelovala i naša ekipa.

Akciju su podržali i Biciklistički klub Mostar, Biciklistički klub Široki, motociklisti iz Mostara, Čitluka i Međugorja, a sav novčani prihod koji je prikupljen ide za liječenje naše sugrađanke.

Podsjetimo, Ivana Vrebac je na KBC Rebro u Zagrebu 10. svibnja 2013. operirala tumor kralježnice, a dan kasnije je imala i operaciju hematoma na mozgu.

Poslije ovih operacija ostao je još jedan dio tumora koji se nalazi u maloj zdjelici. Taj dio tumora se može jedino odstraniti u CyberKnife centru u Munchenu (dr. Berndt Wowra) jer se radi o tumoru koji na tom mjestu nije operabilan. Poslije kontaktiranja CyberKnife centra obitelj je dobila potvrdan odgovor, ali uz troškove od 17 500 EUR i s datumom zahvata 25. lipnja 2013.

Samo ozdravi mi ti ...