063 00 11 22

063 11 22 33

info@hgss.ba

Za hitne slučajeve, pozovite 124 i tražite HGSS

Svečanom akademijom obilježen 11. rođendan HGSS Mostar

Objavio: hgss | 7.02.2022.

U subotu 5. veljače Svečanom akademijom i izložbom fotografija u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača u Mostaru obilježen je 11. rođendan Hercegovačke gorske službe spašavanja Mostar.

Svečanoj akademiji nazočili su ministar unutarnjih poslova HNŽ Slađan Bevanda, predstavnici Grada Mostara, predstavnici javnog života, suradnici, naši prijatelji, kolege i učitelji iz Hrvatske gorske službe spašavanja te kolege i prijatelji gorski spašavatelji iz cijele Bosne i Hercegovine.

Nakon odavanja počasti preminulim pripadnicima naše službe, gostima se obratio pročelnik HGSS Mostar Damir Bilić, njegovi prethodnici Zdenko Marić i Oliver Dujmović, predsjednik Saveza gorskih službi spašavanja u Bosni i Hercegovini Marino Vidović, naši gosti Stipe Božić, Dubravko Butala i Esad Humo.

Predstavljajući naših prvih jedanaest godina rada s ponosom smo se prisjetili velikih akcija u kojima smo sudjelovali, mnogobrojnih obuka koje smo prošli i stotina spašenih života.

Na akademiji su uručene zahvalnice pojedincima i organizacijama koje su nam pomagale u našem odrastanju, a nakon akademije uz svečani domjenak predstavljene su i fotografije s mnogobrojnih akcija u kojima smo sudjelovali.

HGSS Mostar zahvaljuje se Hrvatskom Domu Herceg Stjepan Kosača i Udruzi HVIDRA grada Mostara na pomoći pri organizaciji svečanosti